Аз и ББЦ бяхме унищожени от моите душмани Борисов и

...
Аз и ББЦ бяхме унищожени от моите душмани Борисов и
Коментари Харесай

Николай Бареков: Аз и ББЦ бяхме унищожени от моите душмани Борисов и ГЕРБ, но моите идеи победиха!

Аз и ББЦ бяхме унищожени от моите душмани Борисов и ГЕРБ, само че моите хрумвания победиха! Четири години по-късно суджуците от ГЕРБ откраднаха милиарди и в този момент се сетиха за децата. Това написа в своя фейсбук профил евродепутатът Николай Бареков.

Ето целият коментар:

Най-простият и безочлив министър председател в страдалната ни история през днешния ден заречен "смартфони " за бедните деца. Четири години откакто ме унищожи, в този момент този неграмотник открадна безочливо моята концепция за безвъзмездни таблети за децата! Преди четири години ББЦ влезе в политиката с тази концепция, а аз и моята партия бяхме обиждани от Борисов и неговите подлоги като "популисти ". Всяка заран Цолова и борисовите подлоги ме питаха: От къде пари за таблети?! Четири години по-късно суджуците от ГЕРБ откраднаха милиарди и в този момент се сетиха за децата. Баджаците от студиата в този момент ще мълчат като пукали. Но историята не не помни. Заради Костинброд аз и ББЦ бяхме унищожени от моите душмани Борисов и ГЕРБ, само че моите хрумвания победиха!

Лошото е, че през днешния ден Наглите Борисовци ви оферират моите хрумвания не с цел да ги изпълнят, а с цел да ви залъжат за последно и да ви доограбят преди да избягат позорно, драги сънародници.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР