Аз гласувах убедено Против резолюцията за България! И не само

...
Аз гласувах убедено Против резолюцията за България! И не само
Коментари Харесай

Евродепутат: Елена Йончева и Радан Кънев е новият политически дует

Аз гласувах уверено Против резолюцията за България! И освен тъй като съм от ГЕРБ, а и тъй като съставлявам България в Екологичен потенциал. И като подобен не одобрявам тя да бъде унижавана от хора, които се въодушевяват от Маркс, Ленин, Сталин и Путин! Това съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община.

"Не одобрявам тя да бъде унижавана от хора, които не са подкрепили сходни заявления против диктатора Мадуро във Венецуела и недемократичния режим в Русия, тъй като считат, че там няма проблем с демокрацията, а в това време си разрешават да упрекват България, че има проблем с демокрацията! Не одобрявам България да бъде унижавана от хора, които нямат нищо срещу социалистическото държавно управление в Малта, потвърдено, че е забъркано в убийството на журналистката Дафне Галиция, а в това време да са загрижени за публицистите в България ", разяснява още той.

И акцентира:

"И считам, че новият политически дует Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в и Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, ( ДБ/БСП ), са длъжни да обяснят на своите фенове:
- какво ще подхващат дружно оттук нататък, с цел да изпълнят някои от рекомендациите на резолюцията, като например да се направи всичко допустимо, с цел да се ратифицира Истанбулската спогодба и да се записва партия ОМО "ИЛИНДЕН ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР