Аз днес гласувах за по-сигурна, по-чиста и по-подредена София, за

...
Аз днес гласувах за по-сигурна, по-чиста и по-подредена София, за
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Гласувах за това хаосът в държавата да не се повтори в София

Аз през днешния ден гласувах за по-сигурна, по-чиста и по-подредена София, за хората, които знаят по какъв начин да го създадат, за хората, които са потвърдили, че могат да носят отговорност. Това сподели пред медии Антон Хекимян, претендентът за кмет на София от ГЕРБ-СДС, откакто гласоподава във Второ СУ „ Академик Емилиян Станев “ в ж.к. „ Бъкстон “.

„ Гласувах за това хаосът в страната, който виждаме през последните две години и половина, да не се повтори в София “, уточни той.

На въпроса дали настройките на гласоподавателите се трансформират поради решението през днешния ден да се гласоподава единствено на хартиени бюлетини, той уточни, че опашките пред секциите демонстрират, че хората желаят да дадат своя избор и имат вяра в този изборен развой. 

Хекимян разяснява, че откогато има машини, всякога е дал своя вот посредством тях. „ Щях да го направя и в този момент, в случай че не бяхме изгубили доверието в този развой. Искам да получа отговори от хората, от политическите лица, които дължат такива отговори “, добави той.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР