Айтоското село Караново е настръхнало срещу педофила Живко, който в

...
Айтоското село Караново е настръхнало срещу педофила Живко, който в
Коментари Харесай

Айтоско село настръхна срещу гнусен педофил, изнасилвал 4 месеца малкото си момиченце

Айтоското село Караново е настръхнало против педофила Живко, който в продължение на 4 месеца е изнасилвал 9-годишната си щерка. Според непотвърдена информация пред проверяващите Живко освен е признал виновността си, само че е шокирал служителите на реда с изказванието,че „ имал връзка ” със личното си дете и всичко ставало по взаимно единодушие.

Гнусната история не дава мира на 800-те поданици на китното селце, които са потресени от държанието на 35-годишния мъж. Местните са безапелационни, че в случай че инцидентно Живко излезе скоро на независимост няма да го позволен назад в селото – ще го изселят, в случай че би трябвало и с цялата му фамилия, написа " Флагман ".

Припомняме, че по обвиняването е очакван затвор от 2 до 8 години, а поради чистото му правосъдно минало и признаването на виновността, нищо чудно още след година и половина-две да бъде освободен.

В същото време роднините му са на нож с всичките си съселяни – те твърдели, че всичко било неистина, Живко бил задържан непозволено и някой го е натопил.

„ Шокиран съм! Познавах Живко като мирен човек, а се оказа, че сме имали змия в пазвата. Не ми се искаше да допускам, че това е истина, само че се оказа, че е по този начин. Грозна и отвратителна история!”, сподели кметът на Караново Димчо Владимиров.

В селото имат мощни съмнения, че майката на детето е знаела за гаврите. Жената имала известни проблеми, била лабилна и мъчно осъзнавала тъкмо какво се случва, настояват нейни съселяни. Пред служителите на реда се клела, че схванала за изродските гаври с детето й, когато то се оплакало на бабата, само че подозренията са, че е виждала грозните подиуми под покрива на къщата си, само че не смеела да си отвори устата.

С детето не престават да работят експерти. В момента то е настанено при баба си, която е поела грижи за него дружно с вуйчото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР