Айнтрахт Франкфурт не е готов да продава ключови свои играчи,

...
Айнтрахт Франкфурт не е готов да продава ключови свои играчи,
Коментари Харесай

Айнтрахт не възнамерява да продава основни играчи

Айнтрахт Франкфурт не е подготвен да продава основни свои играчи, съобщи спортният шеф на клуба Маркус Кроше, представен от ДПА. Сред главните футболисти на отбора е нападателят Рандал Коло Муани, към който има сериозен интерес.

" Дадохме ясно да се разбере, че ние не желаеме да продаваме главните си играчи. Няма причина за това. И по този начин ще бъде ", съобщи Кроше пред Sky TV от лагера ни отбора в Дубай.

Коло Муани, който бе близо да вкара надвит гол за Франция против Аржентина на финала на Световното състезание, има контракт с немския клуб до 2027 година

Кроше добави, че Айнтрахт желае да възобнови договорите на халфа Даичи Камада и бранителя Ивън Ндика, които изтичат в края на сезона.

" Ще забележим идващите седмици какво ще решат. Разбирам, че са във значим миг от кариерите си. Имат потребност от време, което ще им дадем ", сподели шефът.

Кроше призна, че привлеченият международен първенец от 2014 година Марио Гьотце има огромно въздействие върху тима. " Той ни подвигна на друго равнище ", призна Кроше, наричайки го " необикновен футболист ".

Айнтрахт Франкфурт е на 4-то място в Бундеслигата преди подновяването на шампионата на 21-ви януари, когато тимът ще играе против опашкаря Шалке.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР