Айлин бързо придоби слава на една от най-палавите участнички във

...
Айлин бързо придоби слава на една от най-палавите участнички във
Коментари Харесай

Ах, тази палавница: Вижте скандалния чат на Айлин от Ергенът

Айлин бързо закупи популярност на една от най-палавите участнички във втори сезон на " Ергенът ". Дори закачливото ѝ държание провокира повишаване на напрежението в имението, когато Пам искрено ѝ съобщи, че мъжете няма по какъв начин да погледнат на нея съществено и да видят останалите ѝ качества оттатък хубостта. 
                             

И въпреки Айлин да се засегна, в една от страниците на шоуто бе оповестен част от чат, в който тя споделя в детайли за интимните си прекарвания с двама мъже. Изказването ѝ е отпреди 2 години, само че знаем, че когато някой придобие известност, постоянно ще се откри различен, който да извади " кирливите му ризи " от предишното.

 

Красавицата от Пирдоп не е изключение и компроматът към този момент е налице. В известието или по-скоро коментар, който тя персонално е споделила в обществените мрежи, каратистката споделя за буйните си прекарвания с по-възрастни от нея мъже, като за единия споделя, че мъжкото му достолепие наподобявало " зурла на мравояд ", а за другия е безапелационна, че е с най-големия, който е виждала.

 Айлин, Ергенът

Със сигурност след този " дух " от предишното, който взриви мрежата, Айлин няма да изгуби от славата си на същинска тигрица. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР