Ayhan Infire, YoutubeВ този видеоклип ще научите места на които

...
Ayhan Infire, YoutubeВ този видеоклип ще научите места на които
Коментари Харесай

8 места по света, на които е забранено да се стъпва

Ayhan Infire, Youtube

В този видеоклип ще научите места на които е неразрешено да се стъпва. Истината е, че има много места на тази планета земя, които по-голям % от популацията няма по какъв начин да види.

За тези загадъчни места споделя влогърът Айхан от Варна

1. Кралските военновъздушни сили на Menwith Hill, Великобритания Разположен покрай Харогейт, Северен Йоркшир, кралските военновъздушни сили на Англия е огромен комплекс съдържащ голям брой забавни и неповторими структури, това място предоставя комуникационна и разследваща поддръжка на Обединеното Кралство и на Съединени американски щати. Той е описан като най-голямата станция за електронен мониторинг в света. Включително на това място има обширна, сателитна, наземна станция, тя работи като информационен пункт за подслушване и предупреждаване за ракети.

2. Змийският остров
Този остров е ситуиран на крайбрежията на Бразилия, ситуиран край крайбрежията на Бразилия, змийският остров е дребен остров, в действителност островът е доста дребен, само че на този остров има над 4000 смъртоносни змии, рискът е голям. Бразилското държавно управление забрани всевъзможен достъп до острова. Отровата на тази змия е толкоз мощна, че има способността да топи човешка плът

3. Трезорът на Кока Кола
Кока Кола не пести разноски в напъните си да резервира тайната си формула, този
високотехнологичен трезор е ключът към техният триумф, рецептата на Кока Кола са я виждали само няколко хора. Докато международният музей на Кока Кола в центъра на Атланта ще представи експонати за тайната формула на Кока Кола. Пълната рецепта ще остане заключена в безопасност.

4. Форт Нокс
Пунктът на армията на Съединените Щати Форт Нокс се намира в Кентъки, Южно от Луис Вил,  тази база от 769 квадратни километра се смята за едно от най-сигурните места на планетата земя. Защитена е от 30 000 бойци, атакуващи хеликоптери, нищо не може да влезе и излезе от тази база без да се знае, само че какво има толкоз секретно там? Форт Нокс държи златната запаса за Съединени американски щати, както и безчет други национални съкровища

5. Стая 39 в Северна Корея
Тайната организация, постоянно наричана Бюро 39 или Стая 39 е основана през 1970 година, целта на тази организация е да откри способи да завоюва задгранична валута за ръководителя на Корейската Работническа Партия - Ким Чен Ун. Наличните данни отнасящи се за тази организация са извънредно лимитирани, счита се, че има над 20 банкови сметки в Швейцария и Китай за пране на пари и други противозаконни интервенции.

6. Межгорие, Русия

Една от най-защитените и лимитирани зони в Русия, Межгорие се счита за скрито местоположение на нуклеарни снаряди, лимитираната и мъчно обоснована информация по отношение на тази база твърди, че тя съдържа автоматизирани балистични ракети. Твърди се, че тези ракети имат способността да се активират отдалечено при положение на нуклеарен удар местоположението се охранява непрекъснато от два батальона, които подсигуряват, че никой няма опция да получи достъп в случай че бъде разрешен подобен.

7.Центърът на данни на Гугъл
Всеки един от тях е оценен на 600 милиона щатски $, и употребява от 50 до 103 мегават електрическа сила, в началото бил издигнат от контейнери за доставка и употребен за съхраняване на някой от сървърите на Гугъл. Сега е голям и включва всички компютърни ресурси съставляващи платформата на Гугъл, съдържат трилиони записи данни, това е едно от най-строго защитаваните места.

8. Зона 51
Разположена на 80 благи от центъра на Лас Вегас, това е едно от най-мистичните места на тази планета земя. Зона 51 е една от най-секретните и мощно предпазени зони на нашата планета земя. Целта на тази база към момента е обществено незнайна, счита се, че се употребява за проучване и разработване на пробни самолети и произвеждане на оръжия.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР