„Айдее – и тия почнАха да дават съвети като Teenager

...
„Айдее – и тия почнАха да дават съвети като Teenager
Коментари Харесай

Как да разкараш шматка?

„ Айдее – и тия почнАха да дават препоръки като Teenager Love! “, може да си кажеш. Но не! Ние просто сме загрижени за тебе! Ако остарялото ти гадже не е била напълно гадже, а по-скоро няк’ва инцидентна скочубра, която си изклатил 1-2-3-20 пъти, би трябвало да помислиш по какъв начин да се отървеш!

Фейс ту фейс
Не да имаш две лица, нали, а да си пряк! Звъниш й, уговаряш среща, тя идва с грейнала кривозъба усмивка и ти й казваш, че нищо няма да стане, било е еднократно/двукратно/петкратно и толкоз. Носи си кърпички, с цел да й услужиш, а след това се измъкни с гордо вдигната глава, че си постъпил мъжки.

Не вдигай!
Тя ти звъни – ти не вдигаш! Тя ти написа в skype/facebook/icq – ти не отговаряш! Тя ти оставя малоумни бележки пред входната врата – ти отново не реагираш (или звъниш непосредствено на ченгетата…)! Да, малко е п*ткенско по този начин, но в случай че нямаш време да се занимаваш с нея, тоя вид по никакъв начин не е за занемаряване. В един миг все ще зацепи, че не ти дреме за нея.

Тичай, Форест!
Дано не приличаш на Форест Гъмп, само че пък да можеш да тичаш като него! Стар училищен номер – като я видиш, бягай! Буквално! Като ти написа sms, отново бягай (няма да има никакъв смисъл просто да си тичаш с телефон в ръка, но пък ще направиш шоу на околните…)! Ако не си 150 кг, ще й се измъкнеш!

Гадория
Разправи й няк’ва в действителност гадна история – че си пробвал да накараш котката ти да ти духа, че в последно време се заглеждаш по сестра си или че бабата на въпросната шматка ти наподобява много непокътната и така нататък Като видиш, че стартира да се възмущава като пенсионер на дългокос метъл в рейса, продължавай с цялостна пара!

Екстремно
Това въобще не ти го предлагаме, само че все пак… След като й разкажеш гадната история и тя се облещи крепко, афектирано й шибни един пестник като сервис на Пиронкова! Това още повече ще я ошашка, ще се разреве, а тогава можеш да постъпиш по някой от предните финални способи – с кърпичките или с бягането!

Алкохол
Твоят най-хубав другар, алкохолът, ще помогне и тук. Накови се като за последно, като внимаваш да си въпреки всичко в схващане за значимия миг, а точно – появи се пред дома й в това положение! Ако живее с родителите си или със съквартирантки, имаш огромен късмет да си спечелиш тяхното отрицание (което ти целиш)! Печелиш бонус-точки, в случай че се издрайфаш пред краката й! Надали към момента ще желае да е с теб…

Номер
Определено женска тактичност, само че като ти писне – всичко е разрешено! Спретни й идиотски номер – твой приятел да я смъква, тя да е подпийнала и таман да потеглят да стават нещата и ти се намесваш. Изтъркано е, жалко е, но работи! Като я хванеш „ на мястото на престъплението “, няма по какъв начин да тръгне да се изяснява.

Разстояние
Още по-п*ткенски вид: драсваш й я sms, я мейл, с който й съобщаваш да си е*е п*чката лелина и да не те занимава повече с маймунските си истории! (Не е доста крепко да комбинираш псевдомачовски псувни с лигльовски способ за разкарване, но к’во ти дреме…).

Facebook!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР