Аякс уволни мениджъра на отбора Морис Стейн след едва четири

...
Аякс уволни мениджъра на отбора Морис Стейн след едва четири
Коментари Харесай

Аякс уволни треньора си след слабото начало на сезона

Аякс уволни мениджъра на тима Морис Стейн след едвам четири месеца отпред на отбора. Амстердамци стартираха пагубно новата акция в локалната Ередивизи.


Нидерландският гранд приключи на трето място предишния сезон, само че сега заема нежеланата 17-а позиция, като завоюва единствено един път от откриващите си седем срещи и позволи цели 16 гола. Последното им проваляне – и четвърто поредно за състезание, пристигна при визитата на Утрехт в неделя, като домакините завоюваха с 4:3 с помощта на попадение на Оскар Фрауло в добавеното време на мача.

„ Тази заран седнах с управлението на тима и продължихме нашите диалози по-късно този следобяд. Стигнахме до заключението, че това е най-хубавото за Аякс, макар че скърбя. Всеки, който ме познава, знае, че направих всичко по силите си, с цел да върна Аякс там, където му е мястото. Но се провалих в опита си. Искам да благодаря на последователите и хората, с които работих тук, и се надявам Аякс да откри верния път напълно скоро “, сподели Стейн след уволнението.

Последната победа на амстердамци във всички шампионати пристигна при гостуването на българския първенец Лудогорец на 24 август в първи плейоф за влизане в групите на Лига Европа, когато Аякс се наложи с 4:1. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР