Авторитетното издание Forbes представи своята версия за това, кои компании

...
Авторитетното издание Forbes представи своята версия за това, кои компании
Коментари Харесай

Forbes състави класация на най-уважаваните компании в света

Авторитетното издание Forbes показа своята версия за това, кои компании са най-уважавани в света. Резултатите от техните проучвания се оказаха много забавни.

За най-уважаваната компания съгласно списание Forbes е приет многопрофилния немски тръст Siemens. Да, Да, същият, който неотдавна се оказа в центъра на скандал, заради доставки на турбини за компании, окупирани в Крим, която е обект на наказания от Европейски Съюз

На второ място в света, като една от най-уважаваните, е френската компания за произвеждане на гуми Michelin Group. На трето място в класацията на Форбс се оказа американската компания Alphabet. Малко хора знаят, че този интернационален конгломерат е компания-майка на известния в света Гугъл. Alphabet Inc е основана на 2 октомври 2015 година от американски програмисти, бизнесмените Лари Пейдж и Сергей Брин.

Четвърта в класацията е японската компания Nintendo – многонационална компания за потребителска електроника и видеоигри със седалище в Киото. На пето място остана американската компания Уолт Дисни. Както е известно, Walt Disney – това е една от най-големите корпорации в развлекателната промишленост.

В първата десетка на класацията на най-уважаваните компании в света, влизат и датския производител на бира “Карлсберг”, американската Apple, италианският авто производител Ferrari, хотелския бизнес “Хилтън”, както и японският производител на електроника Panasonic.

А компанията на Илън Мъск, Tesla заема 197 място в класацията на Форбс. Компанията Nokia е на 53-то място, а Фейсбук – на 55 място.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР