Авторитетът на българската спортистка се използва за реклама на медикаменти

...
Авторитетът на българската спортистка се използва за реклама на медикаменти
Коментари Харесай

Шарлатани рекламират лекарство за стави от името на Стефка Костадинова

Авторитетът на българската спортистка се употребява за реклама на лекарства ил екарства с нейзнайно наличие. Пред медията ни Костадинова изясни, че в никакъв случай не е давала сходно изявление и рекламата е подправена. 

 

“Не съм чувала, камо ли употребила сходни препарати в живота си. Не бих ги предложила даже на най-близките си. Приписват ми думи, с които отхвърлям ролята на аптеките и докторите, което е цялостна неистина. Всичко е един голям фалш, приканвам хората да не имат вяра на сходни измислени изявления, още повече, че някои от тях може да популяризират рискови и нездравословни за здравето артикули ”, уточни Костадинова по-рано през днешния ден пред Българска телеграфна агенция. 

 

От самата организация също са реагирали и показват, че се популяризира машинация с името и логото на Българска телеграфна агенция. В схемата са въвекли и името на проф. Никола Владов - шеф на Клиниката по чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология на Военномедицинска академия (ВМА), който е показан с друга служба в несъществуващото изявление.

 

Като " поканен сътрудник на Българска телеграфна агенция “ се показват подправени име и фотография, каквото е и цялото наличие на уеб страницата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР