Авторът Джордж Мартин застана на страната на сценаристите Дейвид Бениоф

...
Авторът Джордж Мартин застана на страната на сценаристите Дейвид Бениоф
Коментари Харесай

Джордж Мартин защити екипа на Игра на тронове

Авторът Джордж Мартин застана на страната на сценаристите Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс, които бяха нападнати от почитателите на сериала Игра на тронове. Петиция за презаснемането на осмия и финален сезон от сагата е подписана от повече от 1 млн. души.

Част от почитателите недоволстват за това, че действието в сериала се разминава с това, написано от Мартин. Други пък декларират, че откакто сценаристите нямат книгите, които да ги водят в историята, те изцяло се провалят като разказвачи.

Мартин обаче отбрани сценаристите на сагата като съобщи, че те са имали единствено осем часа, с цел да напишат целия финален сезон. „ Моите книги ще изпълнят 3000 страници сюжет “, съобщи създателят и загатна, че финалът в тях може би няма да е същият като телевизионния.

Писателят увери почитателите, че тези от тях, които са най-търпеливи и изчакат публикуването на последните книги, ще схванат какво се случва с герои, които ги има в книгите, само че в никакъв случай не се появяват в телевизионната поредност.

„ Има герои, които не се появяват изобщо по малкия екран и такива, които умират в шоуто, само че в книгите към момента са живи. Така че читателите най-малко ще схванат каква е тяхната орис “, споделя Мартин.

Шестата и седмата книга от поредицата към момента не се знае по кое време ще излязат на пазара, само че създателят дава обещание, че ще ги приключи.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР