Автор на домова кражба бе разкрит за броени часове от

...
Автор на домова кражба бе разкрит за броени часове от
Коментари Харесай

Апаш е заловен в Хисаря, отмъкнал 200 лева от жилище

Автор на домова кражба бе оголен за броени часове от чиновниците на реда в Хисаря. 47-годишен престъпно проявен и осъждан мъж е обвинен, че през вчерашния ден влезнал незаконно през отворен прозорец в непознато жилище и отмъкнал над 200 лв.. По случая е формирана инспекция за закононарушение.
Прочетете още
В петък, при бърза реакция на идентично известие, първомайски служители на реда заловили техен 51-годишен познайник, лишил към 300 лв. от къща в село Караджалово. Срещу мъжа е формирано досъдебно произвеждане. И в двата случая елементи от откраднатите пари са конфискувани от арестуваните причинители. 

Междувременно престъпно проявен и осъждан 30-годишен пловдивчанин и негов 29-годишен съизвършител са били арестувани в Четвърто районно. Полицейската мярка е взета след събрани доказателства, че в средата на предходната седмица двамата отмъкнали три велосипеда от избено помещение в жилищна кооперация в квартал „ Каменица “. Работата по изясняване на съпричастността на мъжете и към други сходни похищения продължава.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР