Автор Галерия, снимка БулфотоВеселин Маринов го закъса сериозно, след като

...
Автор Галерия, снимка БулфотоВеселин Маринов го закъса сериозно, след като
Коментари Харесай

Галерия: Разследват Веско Маринов за корупция и пране на пари!

Автор Галерия, фотография Булфото

Веселин Маринов го закъса съществено, откакто се оказа, че ще бъде разследван за корупция и пране на пари и то в изключително огромни размери.

Стотици милиони за родственици и другари е уредил Цветан Цветанов през десетте години в политиката, написа " Галерия ".

``
реклама

Разбира се един от най-облагодетелстваните е неговият другар Веселин Маринов, който в този момент ще бъде разследван за тези спомагателни приходи, които е имал освен от участия в концерти.

Една от най-екзотичните бизнес линии на Цветанов, от която са насъбрани солидни пачки, е обвързвана с естрадния трубадур по линия на дъщерята на някогашната му брачна половинка.

Тя се оказа притежател на компания, която стремително печели публични поръчки за изолираност на блокове и ремонтите им с милионите, отпуснати от държавния бюджет.

Девойката се споделя Елизабет Мариус Урукова, а компанията й „ Строителство и саниране инженеринг консулт “, която има повече от 19 контракта с разнообразни общини. Повечето са от Благоевград, Кърджали, Пловдив, Казанлък, Карлово, Асеновград и Пазарджик.

От тиражираната информация излиза наяве, че Елизабет е подставено лице, а конците на бизнеса дърпа самият Веселин Маринов, който с изключение на тази, има и още една компания със същия предмет на активност. Договорите на фирмите са на стойност 11 млн. лева, от които на Веско към този момент са изплатени над 10 милиона.

Елизабет Мариус Урукова пък е дъщеря на някогашната жена на артиста Цветанка и на първия ѝ брачен партньор Мариус Уруков.

След като стана ясно, че Цветанов напуща всички постове в партията и Народното събрание, Бойко Борисов изрече знаковата фраза: " Не желая към този момент Веско Маринов да ми пее по концертите ". Според хора от ГЕРБ това е косвен намек, че с изключение на пари от възнаграждения за участия, семейството на естрадната звезда се е облагодетелствала и с пари от страната.

Любопитна детайлност е, че против Веско Маринов е формирана и друга инспекция от службите, обвързвана с данни, че артистът се е облажил и от покупко-продажби с публични поръчки в Добрич./
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР