Автомобилният салон в София, откриващ се в събота, ще е

...
Автомобилният салон в София, откриващ се в събота, ще е
Коментари Харесай

Автосалонът в София е единственият в Европа без отсъстващи марки, отчетоха организаторите

Автомобилният салон в София, откриващ се в събота, ще е единственият в Европа, на които ще бъдат показани всички автомобилни марки, оповестиха през днешния ден уредниците от Асоциацията на автомобилните производители и техните публични представители (ААП) и " Експо тийм ". Нещо повече - на него дебют в България ще създадат четири нови марката - италианската DR, испанската Cupra, индийската Mahindra и китайската Ora.

Както е известно, и двете най-големи автомобилни изложби в Европа – тези в Женева и Франкфурт, бяха белязани от отсъствието на знакови за промишлеността марки. Софийският автосалон, който се организира през година, няма този проблем и събира 250 експоната.

Сред тях не липсват и новости, като министър председателите за страната са 16, част от тях дебютирали преди по-малко от месец на автосалона във Франкфурт. Присъстват също 13 фейслифта и 18 нови модификации.

Забелязва се съществено наличие на модели на различни горива. Сред експонатите има 13 електрическия автомобил, 5 зареждащи се от контакта хибрида (плъгин), 17 меки хибрида и 4 коли на метан.

Като цяло на 24-ото издание на автосалона участват 60 автомобилни марки, изложителите общо са 75, като те са заели 12 хиляди квадратни метра в " Интер експо център " на бул. " Цариградско шосе ". Цялата зала 6 и част от зала 5 е ангажирана от търговци на автоаксесоари, аварийни елементи, гуми, кемпери и други.

Автосалон София отваря порти тази събота (12 октомври) и продължава до идната неделя (20 октомври), като работното време в делнични дни е от 10.30 до 19.30 часа, а в събота и неделя от 10 до 20 часа.

Цената на билетите е 10 лв. през седмицата и 12 лв. през уикенда, като след 17 часа те ще костват 8 лв.. Деца до 8 години ще влизат гратис, има отстъпки за групи. Билети ще могат да се купят и онлайн, като ще се оферират и електронни пропуски.

Сред атракциите на автосалона е опцията да се направи тест на над 150 автомобила, проведени в четири зони. Сред тях има и електрически автомобили.

На салона ще има също Формула 1 симулатор и съревнование с макетни колички. По традиция има и лотария, като огромната премията е нов автомобил по желание. При попълването на анкетна карта, която се получава с билета, всеки може да уточни един всред 12 автомобила с цена от 28 хиляди до 63 хиляди лева

Основните механически характерности на всички изложени модели и техните цени могат да се открият в каталога на автосалона, който ще се продава на касите и по местата за разпространяване на вестници и списания. В него има също забавни разбори за пазара на нови коли в България и Европа, маркирани са любопитните трендове, видяни на ревюто във Франкфурт, не липсват и проби на настоящи модели.

Изложители
ABARTH, ALFA ROMEO, AMG, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, DR , FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, H Y UNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, ORA, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и др

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон София (83)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР