Автомобилният пилот Били Монгър, детето, в което се влюби цяла

...
Автомобилният пилот Били Монгър, детето, в което се влюби цяла
Коментари Харесай

Тези лъчезарни деца създадоха едни от най-страхотните мигове в спорта за 2017

Автомобилният водач Били Монгър, детето, в което се влюби цяла футболна Англия - Брадли Лоури и дребния Томас, който сбъдна фантазията си да се запознае със своя кумир Кими Райконен, сътвориха най-хубавите моменти в спорта за миналата година съгласно международната спортна организация Laureus.
2 - BEST OFF-TRACK MOMENT:
Kimi Raikkonen makes one very emotional @ScuderiaFerrari fan’s day in Spain #F1 pic.twitter.com/KxjYjWcZ4t
— Formula 1 (@F1) August 16, 2017
Категорията на годишните награди е основана, с цел да отпразнува спортсменството, отдадеността и същинските полезности в спорта. Всеки месец от август до декември предходната година почитатели от целия свят можеха да гласоподават за своите обичани мигове от футболния терен, залите за баскетбол и волейбол и спортните писти. Месец преди връчването на премиите на специфична гала в Монако на 27 февруари, описът с евентуалните спечелили стана доста по-къс.

Възстановяването на Били Монгър от чудовищна злополука на " Донингтън парк " и мотивацията му да се завърне още веднъж зад кормилото, откакто изгуби долната част и на двата си крайници несъмнено бе запаметяващ се миг. " Искам да въодушевявам хората и да покажа, че този кусур, който владея, не би трябвало да ги стопира от преследването на останалите им фантазии ", показа Монгър. 17-годишното хлапе има голям небосвод пред себе си и ние му стискаме палци да успее да сбъдне своите фантазии и да показва хъс и борбеност.

The #BestSportingMoment of 2017?

Vote https://t.co/ogvHiccpf9 pic.twitter.com/sDDeswOTt9
— Laureus (@LaureusSport) January 2, 2018
Другото хлапе, което разчувства милиони души по света, се споделя Брадли Лоури и към този момент се намира при ангелите. Заедно с Джърмейн Дефоу Брадли изведе първо Съндърланд, а по-късно и националния тим на Англия на митичния стадион " Уембли ", с което сбъдна най-съкровените си стремежи. Въпреки, че детето не съумя да се пребори с тежката си форма на рак, бе събрана сериозна сума, която да отиде за проучвания и изследвания по отношение на заболяването му, а ориста му сплоти отбори и почитатели по стадионите на Острова, което не се случва изключително постоянно.



Феновете на Формула 1 пък са безапелационни, че това, което стопли сърцето им през сезон 2017, е постъпката на Кими Райконен по отношение на дребния Томас в Испания и триумфът му да трансформира сълзите в усмивки и паметен спомен. Момчето съумя да прегърне своя кумир след отпадането на Кими и да догледа надпреварата за Гран При на Испания дружно с него, а жестът на Ледения трогна милиони сърца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР