Автомобилите са истинската страст на силния пол. „Играчки за мъже!“

...
Автомобилите са истинската страст на силния пол. „Играчки за мъже!“
Коментари Харесай

Как да разпознаем сексуалния темперамент на мъжа по колата и стила на шофиране

Автомобилите са същинската пристрастеност на мощния пол. „ Играчки за мъже! “ Като дребни момченцата рисуват и сглобяват пластмасови коли, а по-късно, с възрастта, получават същински.

Познавайки марката, цветът и другите елементи на определената кола, можете елементарно да отгатнете много неща за характера на мъжа и даже да разберете по какъв начин ще се показа в леглото. Сега дано поговорим за символичните смисли, които психолозите приписват.

Цветът на колата на мъжа
Според изследванията, най-сексапилният автомобил е сребристият. Той приказва за нерешителност на пътя и богат съкровен живот. На второ място са черните коли, а бронзът сграбчват алените.

Зелените и кафявите коли се смятат за рискови, тъй като хората, които ги избират, са привикнали да поемат опасности и неведнъж не помнят за защитните ограничения. Те са по-склонни да попадат в пътни произшествия и това дава съображение на психолозите да допускат, че евентуално не се тревожат доста и за отбраната и комфорта в леглото. С тях можете да се нараните при пробни „ завършения “ и даже да се разсъните заран без ухажор. Защото ще си е отишъл вечно.

Ако мъжът избира коли в сиво или бяло, тогава надали придава огромно значение на секса – най-често тези представители на мощния пол са се примирили с обстоятелството, че не провокират физическо привличане у дамите. Но лилавите коли са истински, като притежателите им. Такива мъже ценят оригиналността, стремят се към нея и в интимните връзки.
Марката на колата
Само упорит човек, който се стреми към водачество и самопризнание, ще купи съвременен автомобил с разнообразни „ джаджи “. Това приказва, че той обича да притегля вниманието, да акцентира себе си и несъмнено, в това няма нищо неприятно. Такива хора в действителност могат да създадат доста, в това число по време на фамилиарност. Освен това не им е непозната любовта към опитите и желанието да научават нови неща.

Джипове и други " съществени " коли се карат от мъже, които желаят да имат най-хубавото. Те не се интересуват от мимолетни познанства и секс за една нощ, както и от прост сексуален акт за от 3 до 5 минути. Шофьорът на мощен автомобил ще обърне по-специално внимание на любовната игра и милувки, ще търси най-възбуждащите места и като цяло ще се опита да достави оптимално наслаждение на дамата.
Какво има в колата?
Куп смешни стикери и надписи символизират игривостта, притежателите на такива коли обичат да превземат дамите. Ако има доста висящи плюшени играчки, това значи, че мъжът ненавижда скуката, което важи и за леглото.

Ако в колата няма никакви играчки или други украшения, тогава си имате работа с сантиментален и прочувствен мъж. Очаквайте милувки и деликатност в леглото.

Липсата на украшения също е и намек за съвестност, за придържане към традициите. Класика и нищо друго!
Как мъжът кара колата си?
Ако, да вземем за пример, е спокоен, убеден и не бърза на пътя, в спалнята ви чака същинска берекет. Всичко ще се случва постепенно, без изненади, по потвърдено положителни способи.

Тези мъже, които се майтапят зад кормилото, а не се ядосват на тапите и неизправностите по пътищата, са най-сладострастните любовници. С подобен мъж ще си прекарате повече от добре!

Ако мъжът е фен на нощните пътувания, несъмнено в леглото ви чака вихър от пристрастености. Очакват ви скотски прояви, бърза като мълния реакция.

Агресивният жанр на шофиране приказва за прочувствена персона – такава ще е и в леглото.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР