Автомобили са били потрошени в столичния ж.к. Овча купел“. Потърпевши

...
Автомобили са били потрошени в столичния ж.к. Овча купел“. Потърпевши
Коментари Харесай

Коли са били потрошени в столичния ж.к. „Овча купел“

Автомобили са били потрошени в столичния ж.к. „ Овча купел “. Потърпевши оповестиха в обществената мрежа Фейсбук, че минимум 12 коли са осъмнали във вторник със счупени стъкла . Те са били паркирани пред блок 514 и край паркинга на метростанция „ Мизия “.

Разбит автомобил. Снимка: Аспарух Попов, Фейсбук Разбит автомобил. Снимка: Фейсбук Разбит автомобил. Снимка: Фейсбук Разбит автомобил. Снимка: Георги Георгиев Разбит автомобил. Снимка: Петър Младенов, Фейсбук

Жители на квартала настояват пред „ bTV “, че това не е първото сходно закононарушение .

Петър Младенов е измежду пострадалите. Той счита, че причинителят не е експерт и не е знаел какво прави. Според него това е „ безспорна вандалщина “ , предполагайки, че е употребен кози крайник.

„ Колата ми е претършувана, само че нищо не е взето. Звъннах на 112 и оттова ме пренасочиха към полицията. Униформените не направиха списък. Само ми споделиха да отида в 6-о районно ръководство в комфортно за мен време. Отидох и там ми оповестиха, че огледи не се вършат. Отношението беше надменно. В последна сметка най-после попаднах на един господин в районното, който беше вежлив и ми приготви документите. Днес би трябвало да ги взема, с цел да забележим какво ще стане и дали ще се откри причинителят “, добави той.

Младенов добавя, че колата му е детайлно претършувана и все пак не е взето нищо от нея . По думите му в квартала няма междусъседски войни за паркиране.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР