Автомобилът с литовски номера, който стои паркиран в непосредствена близост

...
Автомобилът с литовски номера, който стои паркиран в непосредствена близост
Коментари Харесай

Колко фиша ще получи чуждестранният автомобил, паркиран в Пловдив преди 20 дни?

Автомобилът с литовски номера, който стои паркиран в непосредствена непосредственост до Съдебната палата в Пловдив, към този момент няма свободни места за лепене на фишове. Въпросът е какъв брой още санкции може да отнесе притежателят преди да реалокира аудито си?
Прочетете още
Припомняме, че колата е паркирана на ул. „ Хан Кубрат ”, на място, където прекъсването е неразрешено. Чужденецът евентуално не е схванал, че улицата е еднопосочна и паркирането от лявата страна е неразрешено. Първият фиш, залепен на стъклото на аудито е от 5 април тази година, като с всеки минал ден жълтите бележки се усилват. Последната наложена глоба от 20 лв. е с дата 22 април.

Автомобилът стана извънредно известен в медиите и в обществените мрежи, като всеки ден събира голям брой иронични мнения. Очевидно притежателят няма желание на реалокира транспортното средство, а фишовете ще продължат да се усилват всеки ден. Макар огромна част от фишовете да са към този момент скъсани и разлепени, глобите надвишават 100 лв..

Репортерска инспекция сподели, че на въпросната улица „ Хан Кубрат ” ежедневно паркират десетки коли в нарушаване, като чиновници на „ Oбщинска защита ” прецизно наблюдават и глобяват нарушителите. Колко от тези фишове обаче действително ще бъдат платени, за момента никой не може да каже.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР