Автомобилът на фолкпевеца Крум бе подпален в близост до софийския

...
Автомобилът на фолкпевеца Крум бе подпален в близост до софийския
Коментари Харесай

Подпалиха колата на певеца Крум

Автомобилът на фолкпевеца Крум бе запален наоколо до софийския бул. "България " в четвъртък. Около 21 ч. артистът получил позвъняване, че колата му гори, в началото го приел на подбив, само че минути по-късно видял огнеборци и служители на реда, потушаващи пламъците.

"Лошите вести бързо се разнасят. Около 21 ч. видях колата си, нямам концепция по кое време е почнал пожарът. Винаги по това време упражнявам. Нямало ме е в интервала 19-21 ч. Не съумях да оставя колата в паркинга при фитнеса, там е лудница. За това свих в една от дребните улици и си открих местенце. И преди съм го правил. Там е мрачно, няма доста лампи, бизнес постройките и офисите в близост са пусти късно вечер. Тръгнах си и ми звънна телефонът, в действителност беше моята пиарка, която ми описа за палежа. Явно са я издирили, с цел да й оповестят.

Първоначално не повярвах. Скоро ми направиха такава смешка и то тъкмо когато бях на подготовка. Бяха ми споделили, че като изляза от залата, няма да си намеря колата цяла, оказа се мой другар. Беше преди седмица. Сега, когато чух "колата ти гори ", се изсмях. Не повярвах, че има полиция и пожарна. Излязох и усмивката ми изчезна. Още не бях стигнал до мястото, където бях паркирал, само че към този момент виждах горе, на околовръстното пожарната кола, която очевидно не е съумяла да слезе до долу. Отидох до колата си и видях по-скоро сходство на кола. Общо взето единствено задницата приличаше на нещо, беше цялостно с служители на реда и хора, които следиха останките ", описа артистът, представен от "Телеграф ".

Той прибавя, че най-неприятното в тази ситуация е засегнатият автомобил, паркиран пред неговия, който изгорен на половина. Всъщност става дума за същата кола, която пострада и преди - Пежо 307 Секретен сътрудник. "Все отново колата се е запалила отвън придвижване. Малко е необичайно. По принцип имам догатки кой го е направил, само че към този момент става дума единствено за догатки. Стресиращо е, веселя се, че няма потърпевши. Колата към този момент е покойница, аз знаех, че скоро ще я сменя, само че не чаках да е по този метод ", съобщи изпълнителят.

"И двете коли са застраховани, не е огромна драма. Питат ме служителите на реда дали някой ме е набрал, а аз се сещам за хиляда индивида и не знам какво да кажа (смее се). Може да е и техническа нередовност, не е невероятно, само че е дребен % евентуално ", сподели още Крум в ефира на Нова тв. Запитан дали става дума за персонална основа или пари, той сподели: "Там, накъдето буташ, грам не се сещам. Смятам, че и нищо не дължа финансово - чисто сметки, положителни другари ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР