Автомобил се вряза в оградата на сградата, в която се

...
Автомобил се вряза в оградата на сградата, в която се
Коментари Харесай

Автомобил се вряза в сградата на канцлерството в Берлин

Автомобил се вряза в оградата на постройката, в която се обитава офиса на на федералния канцлер в Берлин. Това заяви Ройтерс, базирайки се на свидетел.
Снимки на организацията от мястото на случая демонстрират, че полицията инспектира автомобил комби на портата с надпис „ Stop Globalization Politics “ („ Спрете политическата глобализация “), надраскан в бяло от дясната му страна. Снимки в обществените медии демонстрират думите „ Вие, проклети убийци на деца и възрастни хора “, написани от другата страна.
Няма известия за потърпевши досега.
На място са десетки служители на реда и пожарна кола.
Днес Меркел би трябвало да бъде хазаин на видеоконференция на немските държавни министър председатели, на която би трябвало да бъдат разисквани удължение на блокирането и по-нататъшни стъпки за битка с.
Европа е в нараснала подготвеност, откакто обвинени убиха 8 души в Париж, Ница и Виена през последните седмици. Вчера швейцарската полиция залови локална жена, която заби нож във врата и хвана друга за гърлото в повсеместен магазин в Лугано, оказала се прочут джихадист. Преди четири години несполучливо търсещ леговище в Тунис с ислямистки връзки отвлече камион, след което го вряза в претъпкания коледен пазар в Берлин, убивайки 11 души и ранявайки десетки други.
Сградата, в която се обитава администрацията на Меркел, е бяла постмодернистка конструкция, ситуирана против площад до Райхстага, в къдато се намира немският парламент, и е отдалечена от всички основни пътища.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР