Автомобил попадна в дупка, отворила се след пропадане тавана на

...
Автомобил попадна в дупка, отворила се след пропадане тавана на
Коментари Харесай

Автомобил попадна в дупка, отворила се след пропадане „тавана” на дере

Автомобил попадна в дупка, отворила се след проваляне „ тавана ” на дере
Задната лява гума на товарен автомобил "Скания" пропадна в дупка, отворила след проваляне на отводнителна решетка в Благоевград, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града. Инцидентът с автомобила, зареждащ веригата "Била" е станал към 7 ч. тази заран.

След зареждане и евакуиране на автомобила задната лява гума стъпила върху металната отводнителна решетка и тя пропаднала. Дясната е останала върху другата част от решетката, която не е поддала.

Решетката е пропаднал в Сапунджи дере, което идва от с. Дъбрава и минава през центъра на Благоевград. През 70-те години на предишния век тук-там по ул. „ Ст. Стамболов ” и центъра, то бе покрито с панели. „ 40 метра след мястото на случая дерето се излива в река Бистрица.

Улица „ Ст. Стамболов ” от Граничното отделение до сливането и с „ Мирополит Борис ”, тя минава върху положени и по-късно асфалтирани панели върху Сапунджи дере.

Три часа по-късно автомобилът към момента не бе издигнат, дерето тече на три метра под него.

Живущи в региона споделиха, че още преди три месеца са уведомили, че решетката се е поддала и към този момент е рискова, само че никой не им обърнал внимание. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР