Автомагистрали, чиято дейност е обвита в тайни, изненадващо реши да

...
Автомагистрали, чиято дейност е обвита в тайни, изненадващо реши да
Коментари Харесай

Шефът на Автомагистрали получава месечно 18 минимални заплати

" Автомагистрали ", чиято активност е обгърната в секрети, изненадващо реши да повдигне завесата към активността си. На актуализирания уебсайт на компанията към този момент има, в който се разгласяват предложения за присъединяване в разнообразни процедури.

Държавната компания даже разкрива и заплатите на директорския си ръб. Изпълнителният шеф Стоян Беличев получава месечно 18 минимални работни заплати или 11 700 лева през тази година. Останалите двама членове - Иван Коларов и Александър Филев, се разписват против 6 минимални месечни заплати или 3900 лева

Възнагражденията

Възнагражденията на директорския ръб на " Автомагистрали " се дефинират съгласно Правилника за реда за практикуване на правата на страната в комерсиалните сдружения с държавно присъединяване в капитала. Според него заплатите на шефовете на държавните компании зависят от цената на дълготрайните материални активи, числеността на личния състав, рентабилността, финансовия резултат, изменението на добавената стойност на един ангажиран, обслужването на отговорностите, както и от поети характерни отговорности и отговорности в подписаните контракти.

От финансовия доклад на " Автомагистрали " за деветмесечието на 2020 година излиза наяве, че възнагражденията на 3-членния управителен ръб нарастват от общо 107 000 лева през 2019 година на 174 000 лева през 2020 година Причината за това е увеличение на предоставената от страната работа и повишаването на минималната работната заплата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР