Автомагистрали АД ще подпомогне семейството на служителя на компанията, който

...
Автомагистрали АД ще подпомогне семейството на служителя на компанията, който
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Тази година има ръст във всички видове строителство, 2020 г. е обещаваща

" Автомагистрали " АД ще подкрепи фамилията на служителя на компанията, който почина през днешния ден при пътна акцидент на автомагистрала " Тракия ", заяви министърът на районното развиване и благоустройство Петя Аврамова и изрече състрадание към околните му. Тя сподели това по време на публична гала в НДК във връзка Деня на строителя.

Министърът уточни, че тази година има растеж във всички типове строителство и има учредения за оптимизъм и за 2020 година Тя подсети за почналата работа по огромните инфраструктури планове и посочи, че те би трябвало да бъдат доведени до сполучлив край. Освен тях се извършват и планове по отрасловата оперативна стратегия, които трансформират образа на обитаемоте места, измежду които са такива за реновиране на лечебни и обществени заведения, учебни заведения, детски градини.

По думите на министър Аврамова огромно предизвикателство пред строителния отрасъл ще са идните ВиК планове . Ще се работи по близо 800 километра водопроводна мрежа, 400 километра канализация, пречиствателни станции за питейни и отпадъчни води.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР