Автобус с туристи от Македония е участвал в пътен инцидент

...
Автобус с туристи от Македония е участвал в пътен инцидент
Коментари Харесай

 Автобус с македонски туристи се сблъска с два камиона в Италия, шофьорът загина 



Автобус с туристи от Македония е взел участие в пътен случай в Италия.


Според информация на Министерство на външните работи случаят е станал на автомагистралата сред градовете Асколи Пичено и Анкона.

Автобусът е благосъстоятелност на македонска туристическа организация, а водачът на рейса Р. И (1965 г.) – македонски жител, а 12 пасажери от Македония са леко ранени.


Автобусът с македонски туристи, взел участие в пътнотранспортното произшествие в Италия на автомагистралата сред градовете Асколи Пичено и Анкона, се е сблъскал с два камиона, оповестяват италианските медии.

Както бе обявено, верижният конфликт е станал към 10 часа през днешния ден, като в случая са взели участие два камиона и рейс, като починалият е водачът на македонския рейс.

След конфликта един от камионите се е запалил в тунела Винчи, а аргументите към момента се обясняват. Съобщава се, че един от камионите е превозвал алкохол.


За случая по-рано заяви македонското Министерство на външните работи, откъдето оповестиха, че починалият водач на рейса е 59-годишният Р. И. който е македонски жител, а 12 пасажери от Македония са леко ранени.


От Министерство на външните работи прецизират, че посредством посолството в Рим остават в контакт с способените италиански институции, които работят по цялостното изясняване на случая. Македонските пасажери са откарани в болница, оповестяват италианските медии.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР