Австрийски клуб проявява сериозен интерес към един от основните футболисти

...
Австрийски клуб проявява сериозен интерес към един от основните футболисти
Коментари Харесай

Австрийци набелязаха защитник на Локо

Австрийски клуб демонстрира сериозен интерес към един от главните футболисти на Локомотив (Пловдив). Става въпрос за Мартин Паскалев. Защитникът е мощно мечтан от Санкт Пьолтен. В момента тимът се намира на второ място в австрийската втора дивизия и се бори за промоция в елита. 

Австрийците към този момент са декларирали публично желанието си да привлекат Паскалев в редиците си. Те са подготвени с два разновидността за привличането на бранителя - както да го вземат чартърен, по този начин и изплатят правата му от “смърфовете ”. 

20-годишният Паскалев прави прелестен сезон за “черно-белите ”. Очакванията първоначално бяха да е запаса на Луан. При Александър Томаш обаче младежкият национал безусловно разцъфна и е неизменима част от титулярния си състав. Младокът прави усещане с умеенето си да изнася топката и доста успешно “бие високо ” противника. Освен това, показва и отлично разпространение и игра за висока топка. 

За последно Паскалев вкара гол на Лудогорец, с който Локомотив поведе с 1:0, само че по-късно позволи поврат и загуби с 2:3.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР