Австрийската фирма Заубермахер (ЗМБГ) е единствената, която е подала документи

...
Австрийската фирма Заубермахер (ЗМБГ) е единствената, която е подала документи
Коментари Харесай

Австрийска фирма е единственият кандидат за зимната поддръжка на пътищата около София

Австрийската компания " Заубермахер " (ЗМБГ) е единствената, която е подала документи за осъществяване на публичната поръчка за разчистване и зимна поддръжка на сектори от републикански пътища към София, оповестява " Капитал ". Тя е за 8.4 млн. лева със период за осъществяване 4 години и обгръща общо 29 км.

Обществената поръчка обгръща два сектора. Първият е за права от републиканския път София - Самоков, която стартира от село Кокаляне, минава през Панчарево и стига до София. Другият е по-дълъг - 24 км, които са част от Южната дъга на околовръстното шосе. Става въпрос за пътя, който се отклонява след " Ботевградско шосе " към с. Кривина, минава през " Цариградско шосе ", " Самоковско шосе " и " Симеоновско шосе ", булевардите " Черни връх " и " България " и излиза на бул. " Цар Борис III ".

Дейностите по разчистване и зимна поддръжка включват доставка и монтаж на кофи за отпадък, ръчно разчистване на боклуци, механизирано и ръчно метене на пътни платна, разчистване и тесане на пораснала трева по тротоари и доста други. Зимното поддържане се показва в разпръскването на подобаващи смеси, снегопочистване и ръчна обработка на тротоари и пешеходни зони, товарене и транспортиране на сняг.

Повече по тематиката четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР