Австралийският тенисист Ник Кирьос се отказа от участие в първото

...
Австралийският тенисист Ник Кирьос се отказа от участие в първото
Коментари Харесай

Ник Кирьос се отказа от участие на United Cup

Австралийският тенисист Ник Кирьос се отхвърли от присъединяване в първото издание на шампионата Юнайтед къп за смесени тимове по-малко от 24 часа от началото му. Причината е травма, оповестиха уредниците.

Кирьос, който е на 22-о място в международната класация на АТР, трябваше да бъде водещата фигура в австралийския тим за смесения шампионат, проведен взаимно с WTA. Той се е контузил по време на подготовка и по този начин Алекс Де Минор ще заеме ролята на първа ракета за Австралия.

Мачовете ще се играят в Сидни, Бризбейн и Пърт, а общият награден фонд е към 15 милиона $.

" Ник Kирьос се отдръпна от присъединяване в шампионата Юнайтед къп поради травма. При това състояние Алекс де Минор става номер 1 в тима на Австралия, а тимът се добавя от Джейсън Кюблер, който влиза като номер 2, изясняват уредниците на уеб страницата си, без да влизат в елементи каква тъкмо е травмата.

Австралия започва шампионата против Англия в група D в четвъртък. А 27-годишният Ник Кирьос трябваше да играе с Камерън Нори. В същата група е и Испания с Рафаел Надал.

Турнирът е от 29- този месец до 8-и януари с присъединяване на 18 тима, разпределени в шест групи по три тима. Шестте групи ще се играят в три града.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Атанас Василев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР