Австралийският тенисист Ник Кирьос коментира поражението от Хуберт Хуркач на

...
Австралийският тенисист Ник Кирьос коментира поражението от Хуберт Хуркач на
Коментари Харесай

Кирьос: Не съм виждал родителите си три месеца, победите не ме интересуват

Австралийският тенисист Ник Кирьос разяснява провалянето от Хуберт Хуркач на шампионата в Монреал, с което полякът прекъсна поредицата му от девет победи.
 Хуркач постави завършек на победния ход на Ник Кирьос на шампионата в Монреал Хуркач постави завършек на победния ход на Ник Кирьос на шампионата в Монреал
„ Честно казано, не ме интересува. Показах добър тенис. Но не съм виждал майка ми и татко ми, които в този момент са заболели. Печелившите серии в действителност не ме интересуват. Докато съм надалеч от вкъщи, желая да покажа положително показване, тъй че да си заслужава отсъствието ми. Остават ми да играя още два шампионата, преди да се прибера “, сподели Кирьос на конференция.

Вчера Хуркач победи Кирьос със 7:6 (4), 6:7 (5), 6:1 и стигна до полуфиналите на " Мастърс " -а в Монреал. Миналата седмица 27-годишният австралиец завоюва шампионата във Вашингтон.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР