Австралийският тенисист Ник Кириос е поредният, който използва социалните мрежи,

...
Австралийският тенисист Ник Кириос е поредният, който използва социалните мрежи,
Коментари Харесай

И Кириос защити Григор Димитров от нападките

Австралийският тенисист Ник Кириос е следващият, който употребява обществените мрежи, с цел да отбрани Григор Димитров от нападките на бащата на Новак Джокович - Сърджан. Последният продължава да упреква първата ни ракета за разпространяването на болестта с ковид в шампионатите от " Адриа Тур ", проведени от сина му.

Кириос реагира с обява в " Инстаграм ", в която написа " Не, братле, не се опитвай да вменяваш виновност! ".

Ник е един от най-големите съперници на " Адриа Тур " - шампионат, който той неколкоратно дефинира като " безконтролен " поради неспазването на епидемиологичните ограничения.
За главата на един Григор Да бъдеш огромен човек и огромен първенец не постоянно значи едно и също

" Моля се за всички, които са инфектирани с COVID-19. Не ми говорете за всичките неща, които съм правил и са били класифицирани като безотговорни и глупави, защото това е черешката на тортата! ", разяснява още австралиецът.

Вчера Джокович се извини на наранени по време на " Адриа Тур ". Надпреварите в Белград и Задар, проведени от международния №1, усложниха пандемичната конюнктура в района. Ноле сервира извиненията си в " Инстаграм " , където призна, че е сбъркал и завръщането на тениса е било преждевременно.

И сръбските издания обаче означават, че Джокович няма опрощение за неприятната организация на " Адриа Тур " в изискванията на пандемия. Като прибавим щурото празненство в белградска дискотека, визитите на разнообразни заведения за хранене, футболния мач в сръбската столица, баскетболния в Задар, както и селфитата с почитатели, рецензиите са предстоящи.
Валверду за изявленията на Джокович-старши: Нямаше по какъв начин да падне по-ниско! Бившият треньор на Григор Димитров изрази възмущението си в обществените мрежи
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР