Австралийският миньор милиардер Андрю Форест критикува Германия за обратния завой

...
Австралийският миньор милиардер Андрю Форест критикува Германия за обратния завой
Коментари Харесай

Председателят на Fortescue критикува Германия за обратен завой на правилата на ЕС за веригата за доставки

Австралийският миньор милиардер Андрю Форест подлага на критика Германия за противоположния завой против законодателството на Европейски Съюз, което ще санкционира фирмите за екологични и човешки права в техните вериги за доставки.

Германия отдръпна поддръжката си за забележителната Директива за надлежна инспекция на корпоративната резистентност по-рано този месец по гледище на про-бизнес Свободните демократи (FDP), най-малката партия в съдружното държавно управление на страната.

p> В изявление за Financial Times, Форест, ръководител и най-големият акционер на Fortescue Metals Group, сподели, че Германия носи „ отговорност “ да поддържа законодателството, което трябваше да бъде утвърдено, до момента в който страната не промени мнението си. Fortescue е четвъртият по величина производител на желязна руда в света и огромен търговски сътрудник на Германия.

„ Ако желаете да сте сигурни, че всичките ви вериги за доставки водят назад към Китай, в случай че желаете да продължите да мрънкате за това и да плачеш за това и да не правиш нищо п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР