Австралийските рок легенди от групата AC/DC ще издадат нов албум

...
Австралийските рок легенди от групата AC/DC ще издадат нов албум
Коментари Харесай

AC/DC издават нов албум с Аксел Роуз

Австралийските рок митове от групата AC/DC ще издадат нов албум с сегашния фронтмен Аксел Роуз, удостовери и Енгри Андерсън от бандата " Роуз тату ", представен от " Контактмюзик ", написа Българска телеграфна агенция.

Китаристът Ангъс Йънг, който е единственият останал жив член на истинския състав, споделил на Енгри, че възнамерява да направи албум с някогашния вокалист на " Гънс ен роузис ". Аксел Роуз замести фронтмена на AC/DC Брайън Джонсън през 2016 година

" Той ми сподели " Приятел, пиша нов албум ". Попитах го кой ще бъде в групата и той сподели " Аксел ". Брайън не е там, Фил не е там, Клиф не е там, за злощастие и Малкълм го няма към този момент. Да, тъжно е, че истинският състав го няма, само че хората, които ги подкрепяха през цялата им кариера, желаят да чуят песните ", сподели Енгри.

Миналия месец биографът на групата Мъри Енгълхарт написа на страницата си във Facebook, че партньорството сред Аксел Роуз и Ангъс Йънг ще продължи - под формата на концертна активност и даже на нов албум.

" Спекулирайте колкото желаете, само че съм казвал и отново ще повторя - групата AC/DC ще продължи да концертира с Аксел като вокал и ще издаде нов албум с него. Големият риск, който Ангъс пое с този ход, се оказа печеливш, и приготви сцената за бъдещето ", написа Енгълхарт.

Аксел Роуз понастоящем е зает със международното турне " Not In This Lifetime " на " Гънс ен роузис ", което би трябвало да завърши през юли в Швеция.

Китаристът Ричард Фортъс преди също сподели, че американската група възнамерява да издаде нов албум.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР