Австралийската легенда Джейсън Гилеспи подкрепи своите сънародници да направят едно

...
Австралийската легенда Джейсън Гилеспи подкрепи своите сънародници да направят едно
Коментари Харесай

Австралия може да бъде „банановата кора“ на Индия във финала на Световната купа по крикет

Австралийската легенда Джейсън Гилеспи поддържа своите сънародници да създадат едно от страхотните финални осъществявания на Световната купа по крикет против тим от Индия, който е „ узрял за бране ” в неделя в Ахмедабад.

Самият Гилеспи, 48, беше част от австралийския тим, който доминираше в международния крикет от двете страни при започване на века, само че травма грубо му отхвърли място в триумфалния тим, който победи Индия на финала през 2003 година

< h2 class= " more-on__heading " > Продължавайте да четете лист от 4 детайла. Австралия канализира разрушителната мощ на Кали да победи Южна Африка в Колката Коли, Айер и Шами водят „ прекомерно мощна “ Индия до финала на Световната купа по крикет < /h3> От чехли до шпайкове: Как индийският състезател на боулинг Сирадж си проправи път към върха Пол ван Микерен: От доставката на пици до героизма на Световната купа по крикет завършек на списъка

Домакините Индия завоюваха всичките си 10 мача до момента в това издание и Гилеспи повтори изказванието на някогашния новозеландски повсеместен състезател Джеймс Франклин пред Ал Джазира, че това е „ най-хубавият “ тим на Индия за всички времена.

Австралия, в това време, надмина Южна Африка на полуфиналите и петкратните първенци бяха победени два пъти до момента в този шампионат – в това число в първия мач против домакините.

„ Това ще остане едно от огромните достижения за Австралия, тъй като никой не е очаквал Австралия да се показа изключително добре на това Световно състезание “, сподели Гилеспи пред Al Jazeera.

„ [Но] постоянно е изпълнено с заплаха да отпишеш австралийска страна – няма значение в какъв формат. Това е, в което Австралия е хайлайф. Те стигат до финалите на Световната купа, печелят финалите на Световната купа.

„ Играем против мощна мощ – мощната мощ, която е Индия, която има всички упования и целия напън върху тях.

„ И не се шокирайте – чухте го от мен – не се шокирайте, в случай че Австралия просто направи едно от страхотните финални осъществявания на Световната купа и си тръгне с този пръстен и тази Световна купа. “

>
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР