Австралийка, която загуби работата си по време на пандемията, разкри

...
Австралийка, която загуби работата си по време на пандемията, разкри
Коментари Харесай

Правя шестцифрени суми на месец, унижавайки мъжете

Австралийка, която загуби работата си по време на пандемията, разкри по какъв начин в този момент прави шестцифрени приходи всеки месец.

Шарна Бекман работеше като ортодонт в продължение на шест години, когато Коронавирус удари и понижи работното й време. Тя беше виждала хора, които се оправят добре като модели на абонаментна услуга за възрастни, тъй че реши да опита ръката си в нея, с цел да завоюва малко спомагателни пари.

„ Не одобрявах OnlyFans толкоз съществено и в последна сметка изгубих работата си, тъй като не желаех да се имунизирам, тъй че в последна сметка го одобрих по-сериозно и тогава започнах да се издигам до небето “, сподели Шарна пред вести. com.au.

27-годишният мъж обаче откри необикновена ниша в уеб страницата за възрастни. Тя прави шестцифрени суми на месец – и е на път да завоюва 1,5 милиона $ (около 978 825 щатски долара) през 2024 година – като унижава мъжете.

„ Бях много елементарна Джейн, когато за първи път се включих и по-късно започнах да получавам всички тези поръчки и те пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР