Австралия започна кампанията си за ваксинация срещу коронавируса, като членове

...
Австралия започна кампанията си за ваксинация срещу коронавируса, като членове
Коментари Харесай

Австралия започна кампанията си за ваксинация

Австралия стартира акцията си за имунизация против ковид, като членове на държавното управление бяха измежду първите инжектирани, съобщи Франс прес.
Премиерът Скот Морисън получи доза от имунизацията на Пфайзер и Бионтех в медицински център в Сидни, като част от интервенция за подсилване на доверието към имунизацията в обществото. Първата инжектирана обаче беше Джейн Малисяк, оседемдесетгодишна жителка на старешки дом.
От на следващия ден нашата стратегия за имунизация стартира (в огромен мащаб), само че през днешния ден можем да подчертаем значимостта й. Трябва да стартираме с тези, които са най-уязвими и с тези, които са на първа линия, акцентира министър председателят.
Австралийското държавно управление даде обещание да стартира рекламна акция, която да подтикне популацията да се имунизира. Но реклами няма да бъдат оповестени във Facebook заради спора сред австралийското държавно управление и софтуерния колос, отбелязва Ройтерс.
В четвъртък Facebook блокира достъпа до новинарско наличие за потребителите от Австралия, заради разногласието за заплащането на използването от обществената мрежа медийно наличие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР