Австралиецът Джок Полфрийман обжалва първата си забрана за напускане на

...
Австралиецът Джок Полфрийман обжалва първата си забрана за напускане на
Коментари Харесай

Убиецът Полфрийман поиска да отпадне една от забраните да напуска страната


Австралиецът Джок Полфрийман апелира първата си възбрана за овакантяване на страната, издадена през 2007 година Това той е направил с молба, импортирана през днешния ден в Софийския градски съд посредством юриста му Калин Ангелов, показва „ 24 часа “.

От 20 септември австралиецът, който бе условно предварително освободен от пандиза, се намира във краткотрайния център за настаняване на чужденци в Бусманци.

В молбата, подадена в Софийски градски съд, той е изискал тази възбрана да падне. Тя е наложена след задържането му през декември 2007 година и задачата и е била да обезпечи неговото наличие по време на наказателното произвеждане, което завършва с влизането в действие на присъдата.

Молбата е разпределена на 12 състав на Наказателната гилдия на Софийски градски съд с ръководител Даниела Талева. Тя ще се произнесе в закрито съвещание.

12-и състав е този, който е осъдил на първа инстанция Полфрийман преди години, по тази причина молбата отива при тях, въпреки в този момент към този момент ръководителят да е различен.

Разпределена е на този състав, тъй като евентуално, когато е чел присъдата съдът се е произнесъл и по възбраната да напуща страната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР