Аврамово дърво или още познато като Дървото на целомъдрието“ (Vitex

...
Аврамово дърво или още познато като Дървото на целомъдрието“ (Vitex
Коментари Харесай

Аврамовото дърво: билков лек

Аврамово дърво или още познато като „ Дървото на целомъдрието “ (Vitex agnus-castus) е вечнозелен шубрак или малко дърво. То може да доближи височина от към 1 до 5 метра и постоянно се отглежда като декоративно растение. Аврамово дърво е особено за средиземноморските райони, където пораства на сухи скатове, в горски области и наоколо до плажовете. Един от най-привлекателните аспекти на Дървото на целомъдрието е неговият прелестен мирис, изключително през лятото, когато се появяват цветовете.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

Аврамовото дърво: билков лек

 Аврамовото дърво: билков лек Аврамовото дърво: билков лек

Това растение е необятно публикувано в средиземноморските райони и постоянно се употребява в обичайна медицина и като билкова добавка за женско здраве. Аврамовото дърво се употребява обичайно за балансиране на хормоналния цикъл при дамите. Някои проучвания демонстрират, че екстрактът от растението може да помогне при признаците на предменструален синдром и менопауза.

 Аврамовото дърво: билков лек Аврамовото дърво: билков лек

В някои случаи се счита, че дървото на целомъдрието може да подкрепи плодовитостта при дами, като усъвършенства овулацията и контролира менструалния цикъл. Екстрактът от дървото се употребява за понижаване на възпалението и болката. Дървото на целомъдрието може да се приема в разнообразни форми, в това число като смес, капсули, сушени листа или чай. Дозировката може да варира според от съответните потребности на индивида и рекомендациите на здравния експерт. Винаги е добре да се консултирате с доктор, преди да започнете с приема, изключително в случай че имате към този момент съществуващи здравословни проблеми или приемате други медикаменти.

 Аврамовото дърво: билков лек Аврамовото дърво: билков лек

Аврамово дърво (Vitex agnus-castus) съставлява скъп запас за подкрепяне на женското здраве и балансиране на хормоналния цикъл. Въпреки че не е чудо-лек, този билков препарат може да бъде потребен спомагателен инструмент за поддържане на общото здраве.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР