След месеци на взиране в едно и също пространство в

...
След месеци на взиране в едно и също пространство в
Коментари Харесай

6 прости начина да освежите апартамента си

След месеци на взиране в едно и също пространство в жилището си е елементарно да се разочаровате от всички дефекти, които възнамерявате да разрешите. В най-хубавия случай може би просто ви е писнало от творбите на изкуството на стената на галерията ви. Каквото и да ви тормози, може да се убедите, че би трябвало да започнете от нулата.

Това е разбираема поредност от мисли, само че какво ще стане, в случай че ви кажем, че преустройството на една стая може да бъде последователно, просто и – още по-добре – да коства съвсем нищо? С течение на времето даже най-красивият интериор може да стане отегчителен. Извършването на поправки в актуалната икономическа обстановка е прекомерно рисковано и скъпо. Предлагаме ви няколко елементарни метода за възобновяване на дизайна на вашия апартамент, които няма да ви костват хиляди.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 

 Топ 7 трика за хубав интериор (СНИМКИ)

6 елементарни метода да освежите жилището си

1.Създайте сплотена стена на изложба

 жилището 6 елементарни метода да освежите жилището си фотография: pinterest

Забравете какво сте чували: Стените на галерията надалеч не са мъртви. Освен това те са занимателен, елементарен и на ниска цена метод за декориране и персонализиране на жилището. Ако сте желали да окачите стена на изложба, само че предпочитате да не харчите парите за нови рамки, пазарувайте в дома си това, което може би към този момент имате, и използвайте кутия със спрей багра, с цел да ги боядисате в един и същи цвят.

Ще се изненадате какъв брой доста рамки евентуално имате в шкафовете или на тавана си.Като опция можете да вземете няколко от магазина за използвани артикули. И не се тормозете да ги накарате всички да съответстват – разнообразието от стилове и размери може да внесе доста образен интерес към вноската.

2.Използвайте остатъчния тапет

 жилището 6 елементарни метода да освежите жилището си фотография: pinterest

Имате останки от тапети от акцентна стена или различен план в жилището си? Използвайте го допустимо най-бързо за на ниска цена или безвъзмезден план за възстановяване на дома. Използвайте остатъците от тапети, с цел да облицовате гърба на рафтовете или вътрешността на чекмеджетата си. Това няма да ви коства нищо, тъй като употребявате това, което към този момент имате, а това прави голяма разлика.

Както обичайните (истински), по този начин и преносимите (отлепване и залепване) тапети работят прелестно, само че за изключително елементарен план, който можете да завършите за няколко минути. Отлепването и залепването не могат да бъдат победени.

3.Преобразете чекмеджетата си

 жилището 6 елементарни метода да освежите жилището си фотография: pinterest

Когато ви е писнало от вашето пространство в жилището ви, от време на време функционалността или неналичието на такава е същинският провинен. Ако подозирате, че това може да е по този начин, насочете вниманието си към една постоянно подценявана област: вашите чекмеджета.

Чекмеджетата могат да бъдат разхвърляни и пренаселени.Използвайте кутиите за чекмеджета, с цел да създадете ред и да премахнете хаоса от вашите чекмеджета.Независимо дали атакувате вашето чекмедже за отпадъци, килер, ще се изненадате каква разлика може да направи мини преобразяването.

4.Поглезете се постоянно със свежи цветя

 жилището 6 елементарни метода да освежите жилището си фотография: pinterest

Независимо дали ще вземете купчина лалета за няколко лв. от ъгъла, или ще се регистрирате за абонаментна услуга за доставка, цветята са явен метод да добавите оригиналност (и поп цвят) към жилището ви. Поставете ги на бюрото си или на кухненската маса – където те ще ви оказват помощ да се разсъните, преди кафето ви да стартира.

Бонус съвет: Обикновен куп евкалипт, окачен от душ кабината ви, прибавя на ниска цена и подмладяващо въодушевление към вашата баня…

5.Разработете обаятелен акцент (стена)

Искате нещо по-драматично и малко по-постоянно за жилището ви? Помислете за акцентираща стена за вашата всекидневна или спалня. Или станете още по-скромни с акцентираща врата.

Ако всичките ви стени в хола са мръсно бели, изберете една и я пребоядисайте в канарче жълто или алено синьо. Тапетът не е на ниска цена, само че в случай че покривате единствено лимитирано пространство, може да не счупи банката.

Някои тапети могат да се смъкват, а стените постоянно могат да бъдат пребоядисани, само че не забравяйте да попитате вашия хазяин, преди да започнете да вършиме огромни промени в жилището си.

6.Уютен прозорец

 жилището 6 елементарни метода да освежите жилището си фотография: pinterest

Един елементарен перваза на прозореца в жилището ви може да се употребява като маса или комфортен диван.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР