Авиокомпанията Volotea започва да лети от Франция до Варна през

...
Авиокомпанията Volotea започва да лети от Франция до Варна през
Коментари Харесай

Авиокомпания пуска полети от Франция до Варна през май | Очакват силен интерес на френските туристи към България през лятото

Авиокомпанията Volotea стартира да лети от Франция до Варна през май 2022 година Полетите ще бъдат от Лил до Варна и назад, които потеглят от 17 май 2022 година

Това оповестиха за TravelNews от превозвача.

Цената на билетите е 9 евро в посока без багаж. От същата дата и при същите условия стартират полетите и от Нант до Варна, и назад. Авиокомпанията чака мощен интерес на френските туристи към България през летния сезон.

Volotea отваря своята база в Лил от 1 април, която е седмата във Франция. Тя ще стане най-голямата самолетна компания, оперираща от летището в града. Авиокомпанията е водещ оператор още в Нант, Бордо, Страсбург, Тулуза, Марсилия и Лион.

За 10 години Volotea е транспортирала съвсем един милион пасажери до и от Лил и през цялото време на активността си там постоянно е записала непрекъснат и пореден напредък в границите на съществуващата въздушна транспортна мрежа, обясниха от превозвача. През 2022 година ще предложи три пъти повече дестинации от града, в сравнение с през 2012 година, като по този метод ще отговори на условията на пътуващите в района. Тази година компанията ще предложи повече от 490 000 места в самолетите си в района на Лил.

Volotea е испанска самолетна компания със седалище в Барселона. Създадена е през 2011 година от Карлос Муньос, основен изпълнителен шеф и Лазаро Рос, общоприет управител. От тогава до момента е обслужила над 35 млн. пасажери. Има полети до 100 града в Европа в 16 страни. Разполага с 40 самолета 20 A319 и 20 A320, които оперират от 17 бази. В нея работят над 1350 чиновници.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР