Авиоиндустрията вероятно ще пропусне целта си за достигане на нула

...
Авиоиндустрията вероятно ще пропусне целта си за достигане на нула
Коментари Харесай

Авиационната индустрия вероятно ще пропусне целта си за нула, предупреждава бившият шеф на Шипхол

Авиоиндустрията евентуално ще пропусне задачата си за постигане на нула до 2050 година, неотдавна напусналият началник на летище Схипхол в Амстердам, един от най-натоварените центрове в Европа, е предизвестил.

Рууд Сондаг сподели, че се притеснява, че държавните управления в Европа ще се намесят, с цел да лимитират растежа на промишлеността посредством по-високи налози или ограничавания върху полетите, в случай че това не усъвършенства екологичните резултати.

„ Мисля, че е значимо да ... декларират, че проектите, които има самата авиационна промишленост, най-вероятно няма да доведат до резултата, за който всички сме подписани в Парижкото съглашение “, сподели Сондаг в изявление за Financial Times.

„ Аз мисля, че има очевиден риск, че в случай че не извършите нещо по въпроса, тогава политиците ... или съдиите ще се намесят “, сподели той. „ В дълготраен проект ще загубите лиценза си за работа. “

Съгласно Парижкото съглашение от 2015 година страните се ангажираха да лимитират покачването на световната температура до много под 2C и в идеални...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР