Август е време за море, съответно за плаж. Не и

...
Август е време за море, съответно за плаж. Не и
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: вместо на плаж, на палатки пред МОЧА

Август е време за море, надлежно за плаж. Не и за неколцина от " Левицата ", които, отпред с Мая Манолова, опънаха палатки пред Паметника на Съветската войска посред София. Така желаят да го пазят.

Като стана дума за море, вижте защо да внимавате, в случай че почивката ви е на нашето Черноморие.

Вежди Рашидов не внимаваше какво приказва, по този начин след репликата му в Народното събрание той подаде оставка като депупат, а разгласи и че напуща политиката.

Георги Георгиев, който прояви принуждение и унизи тийнейджърка в Стара Загора, остава на " топло " в ареста, откакто на втора инстанция съдът отхвърли да смекчи мярката му.

А Украйна реализира сполучлив десант на левия бряг на река Днепър. Бавното придвижване на контраофанзивата обаче вещае нестабилно бъдеще, доколкото въобще може да има нещо несъмнено по време на война.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР