Август е вече тук, което означава, че на лятото дните

...
Август е вече тук, което означава, че на лятото дните
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на HBO през август

Август е към този момент тук, което значи, че на лятото дните му са преброени. Но тъкмо за това би трябвало да се насладим на остатъка с цялостна мощ.
 Game of Thrones, HBO, Дейвид Бениоф, Д.Б. Уайс, сюжетът и за какво Дрогон разтопи Железния престол
Защо Дрогон разтопи Железния престол в Game of Thrones

Сценарият е по-лош от предстоящото

Морето допуска сол по кожата и коктейл или бира в ръката. Така може да се живее най-малко 100 години, само че за такива като нас, зарибени по сериалите, те също са значима част от почивката. Ето за какво ще хвърлим един взор на новите филми и сериали на HBO през август.

" Жертвеният агнец "

Дебютният сезон на сериала ще ни запрати в забравения медал на Света Агнес, който се намира в манастир на далечен остров край крайбрежията на Австралия.

Първоначално там е истински Рай, тъй като растителността се развива необезпокоявано, а животните се разхождат на всички места из параклиса. Монахините в този манастир са едвам три и водят непретенциозен живот, зависещ на работа, молебствия и описване на... злокобни приказки вечер, до момента в който се занимават с ръкоделията си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от HBO Nordic (@hbonordic) на Авг 1, 2019 в 3:00 PDT

Животът на монахините обаче внезапно се трансформира, когато Църквата изпраща на задача в забравения манастир отец Игнатиус. Истинксите му планове обаче не се нравят на монахините. В резултат на което ще забележим една фантастична история за вярата, любовта и изкуплението.

Сериалът не е продукция на HBO и ще съдържа четири епизода, основани на книгата на австралийската авторка Мареле Дей - Lambs of God.

" Жертвеният агнец " е в HBO GO от 1 август

" Наследници "

След сполучливия първи сезон е време и за втори. Семейство Рой в лицето на Логан и четирите му деца управлява един от най-големите и авторитетни медийни конгломерати в света.

В първия сезон видяхме по какъв начин решението на Рой да се отдръпна от бизнеса се отрази на децата му, които са подготвени на всичко, с цел да ръководят компанията. Вторият сезон ще стартира там, където първият спря.

Семейството се стреми да резервира контрола над империята, чието бъдеще наподобява все по-несигурно. Миналото обаче ще се окаже същинската опасност, която може да ги унищожи.

Премиерата на " Наследници " е на 12 август от 21 ч. по HBO

От сутринта на същия ден ще бъде разполагаем и в HBO GO

" Праведните Джемстоун "

Вярата е крепяла хората епохи наред. В комедийния сериал на HBO ще забележим по какъв начин тя е в основата на поминъка на семейство Джеймстоун. Те са телевангелисти, което значи, че проповядват по малкия екран, а вярващите са повече от великодушни към тях.

Джеси Джемстоун е мъж, който мисли себе си за бунтовник измежду проповедниците, и поема бизнеса, построен от татко му, с цел да може посланията им да доближат актуалната публика.

Премиерата на " Праведните Джемстоун " е на 19 август от 22 ч. по HBO

От сутринта на същия ден ще бъде разполагаем и в HBO GO

" Лека като перце "

Игрите са нещо супер типично за децата. В сериала обаче сякаш почтената игра " Лек като перце, корав като дъска " трансформира живота на пет девойки.

Забавлението бързо се трансформира в смут, когато девойките стартират да намират гибелта си тъкмо по метода, по който играта им е предсказала.

Оцелелите би трябвало да схванат какво се случва и от кое място идва мистериозната мощ на тази игра. Във втори сезон ще забележим по какъв начин на едно от девойките играта ѝ е предрекло, че ще почине, преследвана от мистериозна какавида.

Звучи извънредно и тя отхвърля да играе играта, само че проклятието стартира да я унищожава от вътрешната страна и я принуждава да потърси помощ, с цел да оцелее.

" Лека като перце " е в HBO GO от 20 август

" Времевите имигранти "

Този сериал е истинска продукция на HBO Европа. Действието се развива в бъдещето в Норвегия, когато стартират да се случват странни неща.

Ярки светкавици проблясват над океана и тъкмо там се появяват хора от предишното. Те идват от три разнообразни столетия: Каменната епоха, времето на викингите и края на XIX век. Разбира се, никой няма визия по какъв начин това е допустимо.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от HBO Bulgaria (@hbobulgaria) на Юли 10, 2019 в 7:17 PDT

Посетителите от предишното са наречени времеви имигранти и също нямат никаква визия какво се е случило и по какъв начин са се озовали в XXI век.

Минават няколко години и жена от викингската ера, стартира работа с полицейски контрольор, с цел да се опитат да схванат каква е повода за гибелта на друга жена от времевите имигранти.

Докато проверяват мистериозната гибел, двамата стартират да подреждат пъзела, който ще им покаже по какъв начин и за какво времевите имигранти са се оказали тук.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от HBO на Юли 26, 2019 в 2:10 PDT

" Времевите имигранти " са в HBO GO от 21 август

" Аферата "

Петият сезон на сериала на Showtime ще продължи с проучването на прочувствените последствия от една извънбрачна връзка. Загадъчният, само че и съблазнителен Ноа Солоуей е преподавател в Ню Йорк и публицист, който е женен от 20 години и има четири деца.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Affair on Showtime (@sho_theaffair) на Юли 2, 2019 в 11:56 PDT

Алисън пък е млада сервитьорка от Лонг Айлънд. Една покруса обаче разрушава живота и брака ѝ на части, които Алисън се пробва да подреди, с цел да бъде още веднъж щастлива.

Историята, несъмнено, ще бъде навързана благодарение на спомените на героите, което прави нещата още по-интересни.

" Аферата " е в HBO GO от 26 август

" Играчи "

Това несъмнено е заглавието, което чакаме с най-голямо неспокойствие. За жал премиерата на петия сезон е планувана чаак за края на август, само че търпеливо ще изчакаме.
 „ Играчи “ и какво да чакаме от четвъртия сезон на сериала
Какво да чакаме от новия сезон на „ Играчи “

Дуейн Джонсън и компания заменят Маями с Лос Анджелис

Отново ще се гмурнем надълбоко в безмилостния и твърд свят на американския футбол, където битката за пари и власт е в основата на всичко.

От петия сезон би трябвало да разберем какво се e случиlo със Спенсър Страсмор (Дуейн Джонсън), който в предния сезон заряза компанията, която основа дружно с Джо Кртутел (Роб Кордри), и ориста му остана незнайна. От показания тийзър виждаме, че се е отдал на отмора, само че добре знаем, че човек с упоритостите на Спенсър няма да скучае дълго.

Премиерата на " Играчи " е на 26 август от 22:30 ч. по HBO

От сутринта на същия ден ще бъде разполагаем и в HBO GO

През август по HBO и в HBO GO ще можем да гледаме и " Бъмбълби " (4 август), " Фатално мъртвило " (11 август), " Мери Попинз се завръща " (18 август), " Играч първи, подготви се " (25 август), " Малки титани: В подготвеност! Филмът " (31 август).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР