Август чука на вратата и по традиция трябва да видим

...
Август чука на вратата и по традиция трябва да видим
Коментари Харесай

Новите заглавия по Netflix през август

Август чука на вратата и по традиция би трябвало да забележим някои от новите заглавия по Netflix през новия месец.

 Новите заглавия по Netflix през юли
Новите заглавия по Netflix през юли

Сериали, комедии и един апокалиптичен трилър

Like Father

Няма по-хубав и лек метод да стартираме август с комедия. Like Father ще ни срещне с Кристен Бел , която влиза в ролята на работохоличка, зарязана пред олтара. На всичкото от горната страна на провалената женитба се появява и татко ѝ (Келси Грамър), който тя не е виждала от години.

На пръв взор двамата нямат доста общо, само че след една пиянска нощ се озовават на круиз, който е бил предопределен за медения месец на героинята на Бел.



Премиерата на Like Father е на 3 август

Insatiablе

Започнахме с комедия, продължаваме с комедия. Тук обаче ще забележим по какъв начин Деби Райън влиза в ролята на пълничко момиче, което е подлагано на тормоз от своите съученици.

Публикация, споделена от (@debbyryan) на Юли 19, 2018 в 8:35 PDT

Като на филм обаче с един удар по главата нещата се трансформират и героинята на Деби се трансформира в хубавица и едно от най-популярните девойки в учебно заведение. Тя обаче няма добродушно да се радва на сполетялата я смяна, а ще желае да си отмъсти на тези, които са я тормозили преди.



Премиерата на Insatiablе е на 10 август

The Package

Даа, отново комедия и отново за тийнеджъри, само че малко по-различна от горната. The Package ще ни срещне с петима тийнеджъри, които вземат решение да отидат на къмпинг по време на лятната почивка. Три момчета и две девойки - това е звездният състав, който ще се забърка в редица неприятности и комични подиуми.

Всичко ще върви добре, че и много занимателно, досега, в който един от тях не претърпява доста противен случай, а те са посред гората. Как ще се опитат да го спасят обаче е по-интересно.



Премиерата на The Package е на 10 август

Disenchantment

Disenchantment идва тъкмо в точния момент, с цел да разнообрази малко всички тези комедии. Е, с него отново ще се смеем, само че анимацията си е друга бира. Анимационната поредност е дело на Мат Грьонинг , който, както знаем, е виновен за " Семейство Симпсън " .

 Предсказа ли
Предсказа ли " Семейство Симпсън " финала на Мондиал 2018

Коя нация е по-велика на терена

Това е и повода героите от Disenchantment образно да наподобяват на тези от " Семейство Симпсън ". Всичко ще стартира с една кралска женитба, която обаче няма да протече както би трябвало. Принцесата, която е и главният персонаж, ще откаже да се омъжи и ще стартира да странства в опит да открие себе си.

Нейни правилни спътници ще бъдат алкохолът, един горски дух и персоналният ѝ дявол.



Премиерата на Disenchantment е на 17 август

To All The Boys I`ve Loved Before

Такъв си е август - изпълнен с леки и приятни за гледане филми. To All The Boys I`ve Loved Before също спада в тази група. Филмът е екранизация на книгата на Джени Хан - " До всички момчета, които съм обичала ", и ще ни запознае с Лара Джийн.

Лара пази любовните си писма, писани за момчетата, които е харесвала, в кутия, само че всичко се обръща с краката нагоре, когато някои дава тези писма на хората, за които са предопределени.



Премиерата на To All The Boys I`ve Loved Before е на 17 август

Ozark

Сериалът с Джейсън Бейтман се завръща за своя втори сезон. От него ще би трябвало да разберем какво се случва с живота на Марти, героят на Бейтман, финансовия консултант, който би трябвало да " изпере " 500 милиона $.

Публикация, споделена от OZARK (@ozark) на Юни 21, 2018 в 8:00 PDT

Това би трябвало да се случи за едвам пет години, в случай че желае той и фамилията му да не станат жертва на втория по величина мексикански картел.



Премиерата на Ozark е на 31 август

Paradise PD

Завършваме месеца с анимация за възрастни, на която обърнахме внимание през април, а Netflix по никакъв начин не се бавят с стартирането ѝ. Paradise PD ще ни срещне с един полицейски сектор, в който работата въобще не върви както би трябвало.

 Netflix готви анимация за възрастни
Netflix готви анимация за възрастни

От основателите на " Брикълбери "

Типично за филм от този род ще забележим доста подиуми с принуждение и пиперлив език. Това не би трябвало да ни изненадва, тъй като за реализирането на Paradise PD са виновни Роджър Блек и Уейко О`Гуин (Waco O`Guin), който направиха и " Брикълбери " (2012 - 2015 г.).



Премиерата на Paradise PD е на 31 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР