Авария в района, отопляван от ТЕЦ „Земляне”, остави без парно

...
Авария в района, отопляван от ТЕЦ „Земляне”, остави без парно
Коментари Харесай

Авария остави без парно четири столични квартала

Авария в региона, отопляван от Топлоелектрическа централа „ Земляне”, остави без парно и топла вода хиляди семейства в четири столични квартала тази заран, заяви bTV.

Според информация в уеб страницата на столичната „ Топлофикация” наранени са всички клиенти в „ Стрелбище”, „ Белите брези” и „ Красно село”, както и жителите на „ Гоце Делчев” в карето сред бул.”България”, ул.”Славовица”, ул.”Луи Айер”, ул.”Хенрих Ибсен”, бул.”Гоце Делчев”.

Днес, 11 декември, с ориентирането напразно от югозапад и слънчевото време, което ни чака ще усетим сензитивно стопляне, сподели пред Българска национална телевизия дежурният синоптик Георги Цеков. Максимални температури - от 7 до 12 градуса. И на следващия ден, и в сряда ще е най-вече слънчево и малко по-топло.

В четвъртък вятърът краткотрайно ще се ориентира от запад. Ще нахлуе по-студен въздух. В петък още веднъж ще настъпи стопляне. В събота и неделя се чака съществено заоблачаване. Вечерта в събота ще стартират валежи от дъжд, които ще продължат и в неделя. Не се чака да се образува снежна завивка.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР