Аварирал трамвай стана причина за гняв от страна на софиянци.

...
Аварирал трамвай стана причина за гняв от страна на софиянци.
Коментари Харесай

На пъпа на София: Как дебилите станаха тъпаци!

Аварирал трамвай стана причина за яд от страна на софиянци. От обява във Facebook излиза наяве, че за 1,60 лева за билет в Градския превоз нямаш никакви гаранция каква услуга ще получиш – добра или неприятна.

Това съгласно консуматор, който разгласява видео, в което след повреда, се вижда, че няколко трамвая са блокирани и няма никакво придвижване.



Наглед безобидната и непредсказуема обстановка отприщва мнения, а изводът – дебилите станаха тъпаци.

Ще напомним, в случай че някой въпреки всичко е пропуснал, роден народен представител се изрече, че 80% от българите са дебили, а това заформи и политически полемики, само че за тях различен път.

Сега да отидем в трамвая… Та, момчето, което снима видеото е взето на прицел и е пращано да пуши трева и посъветвано да не бяга от учебно заведение, с цел да снима клипове и да ги качва в интернет… От фотографията се вижда, че отй в действителност е възпитаник, а той непретенциозно отбелязва, че в събота не се върви на учебно заведение и приканва „ по-възрастните “ да не се заяждат с него.

И за свършек на този иначе… (вие определете) какъв спор, се намира и различен нервак, с цел да заключи (без редакторска намеса): „ Ти кво за 1 и 60 предсказваш по кое време ше спре тока, наводнения и трусове. Не страната е тъпа, НИЕ сме тъпи! “

И по този начин... дебилите станаха тъпаци!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР