Аустрелиън Оупън е вече в историята, но добрата новина е,

...
Аустрелиън Оупън е вече в историята, но добрата новина е,
Коментари Харесай

Турнирите в Дубай и Акапулко: Всички членове на топ 10 в игра, Григор пропуска

Аустрелиън Оупън е към този момент в историята, само че положителната вест е, че няма да ни се наложи да чакаме още дълго, преди да имаме опция да следим още веднъж в деяние най-хубавите тенисисти в света. Още в края на февруари ни следва да станем очевидци на две влиятелни съревнования от категорията АТР 500 - в Дубай и Акапулко (27 февруари - 5 март), където присъединяване са декларирали всички представители на челната десетка.

От топ 30 липсват едвам петима състезатели, двама от които - Лоренцо Музети и Диего Шварцман, ще се включат в шампионата на клей в Сантяго, провеждащ се по същото време, до момента в който Григор Димитров, Яник Синер и Ник Кирьос са избрали да употребяват този интервал за отмора преди Мастърс конкуренцията в Индиън Уелс (6-19 март).

Схемата в Дубай ще бъде предвождана от международния номер едно Новак Джокович, а Андрей Рубльов, Феликс Оже-Алиасим, Хуберт Хуркач и Даниил Медведев са част от играчите, които ще опитат да го спрат по пътя към шеста купа в Обединените Арабски Емирства. Сред тенисистите, декларирали присъединяване в конкуренцията, бе и Рафаел Надал, който обаче по всяка възможност ще пропусне надпреварата поради получената травма на Аустрелиън Оупън, която ще го извади от игра за интервал от 6 до 8 седмици.

ATP500 Dubai entry list
— Michal Samulski (@MichalSamulski)
Турнирът в Акапулко също не отстъпва по класа на звездите, които ще се включат в него, защото в тамошния лист с участници личат имената на Карлос Алкарас, Стефанос Циципас, Каспър Рууд, Холгер Руне, Александър Зверев, Матео Беретини и Себастиан Корда. 

ATP500 Acapulco entry list
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР