Атракционите на морето тази година са рекордно скъпи. Цената на

...
Атракционите на морето тази година са рекордно скъпи. Цената на
Коментари Харесай

Атракционите на морето - рекордно скъпи! Разходка с лодка хвръкна до стотачка

Атракционите на морето тази година са рекордно скъпи. Цената на разходка с лодка за четиричленно семейство удари стотачка, сподели изследване, пише  " Телеграф ". Половин час каране на джет стига 200 лева, а возенето на надуваем банан чукна 20 лева

Яхти

Най-много са офертите за водни атракции, като измежду най-предпочитаните тази година са разходките с лодки, яхти и корабчета.

С 37 лева би трябвало да се бръкнете за разходка по вода от Созопол до Несебър.

Таксата за дете, без значение дали е бебе, е 17 лева Билетът обаче е еднопосочен и с цел да се върнете, би трябвало да платите още толкоз.

Така за едно четиричленно семейство от двама възрастни и две хлапета плаването сред двата курорта излиза 108 лева единствено в едната посока.

По-евтина е обиколката към Созопол с корабче. Маршрутът е до остров Свети Иван и назад и излиза 15 лева за възрастен и 7 лева за дете. Ако желаете фотография от професионален фотограф на борда, би трябвало да платите в допълнение.

Колела

За 30 лева в Созопол ще ви дадат водно колело за час, а в случай че желаете да има и пързалка, таксата се подвига с 10 лева За една обиколка с водни ски пригответе 80 лева

И тази година има интерес към надуваемите атракциони, като возене върху банан е 20 лева на човек. Парашутът за един е 90 лева, за двама – 140 лева, а 190 лева е, в случай че сте трима.

Цената за каране на джет потегля от 70 лева за 10 минути и стига до 200 лева за половин час.

Пакети

Има и специфични пакети, които съчетават няколко атракциона едновременно. За ски джет, возене върху надуваема играчка и хвърчене с парашут, дърпан от моторна лодка, ще ви вземат общо 160 лева

Промоционална е цената за двама и е общо 230 лева Има отстъпка и в таксата за каране на детска кола в центъра на Созопол.

Намалението е, в случай че качите две хлапета едновременно. За да доставите тази наслада на малчугана, ще би трябвало да приготвите 8 лева за 5 минути.

Ако децата са две в една количка, таксата е 10 лева Така за второто плащате единствено 2 лева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР