Атракционът на Universal Studios Hollywood е известен със своята богата

...
Атракционът на Universal Studios Hollywood е известен със своята богата
Коментари Харесай

Ужасите за Хелоун в атракционите тази година са идеалното бягство от пандемията

Атракционът на Universal Studios Hollywood е прочут със своята богата стратегия за Хелоуин, когато в тематичния парк в Калифорния се появяват поредност от страховити интерактивни „ лабиринти “, въодушевени от типичен филми на ужасите.

Докато миналогодишните „ Нощи на ужасите " за Хелоуин бяха анулирани поради ковид, уредниците се обзалагат, че клиентите през 2021 година ще бъдат по-настроени отвсякога за вечер на среща с ужасии. „ Ужасът постоянно влияе извънредно добре в най-предизвикателните времена “, показва шефът Джон Мърди пред AФП. 
 КЗП: Деца с дълги коси не трябва да бъдат допускани на водни атракциони КЗП: Деца с дълги коси не трябва да бъдат допускани на водни атракциони
Деца с дълги или неприбрани в гумени шапки коси не трябва да бъдат допускани да употребяват водните и другите атракциони по морето. Това инфо...

Забележителната поредност от предизвикващи тръпки по гърба на феновете филми за Франкенщайн постоянно се счита, че е избавила от банкрут студиото „ Юнивърсъл Пикчърс “ по време на Голямата меланхолия - най-тежкият стопански срив в историята на Съединени американски щати.

„ По това време това бяха огромни хитови филми “, споделя Мърди. " Ужасът постоянно приказва за актуалните страхове на обществото и се трансформира в бягство от тях. "

Посетителите, искащи да се отърват от днешния стрес, като настръхнат от страховити гледки, към този момент бяха посрещнати от тематичните паркове към Лос Анджелис, които още веднъж отвориха порти през април.

Разбира се, остават в действие здравните ограничения. Но маските не са проблем в тазгодишните лабиринти за Хелоуин, където множеството реализатори към този момент са снабдени със комплицирани покривала в облика на зомбита, вампири и чудовища.
 Хелоуин взе 17 жертви в Чикаго Хелоуин взе 17 жертви в Чикаго
Инциденти със пукотевица в американския град Чикаго, щата Илинойс през двата почивни дни, съвпаднали с отбелязването на Хелоуин, взеха най...

Заедно с нормалните литри подправена кръв, тътнещи звукови резултати и специфични димни и светлинни резултати, лабиринтът ще има и същински кино атрибут от по-нов филм на ужасите на Юнивърсъл - " Ван Хелсинг “ от 2004 година с присъединяване на Хю Джакман като ловджия на изчадията на Дракула.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР