Атмосферното налягане след обяд ще се понижава, но ще остане

...
Атмосферното налягане след обяд ще се понижава, но ще остане
Коментари Харесай

Времето преди обяд ще е предимно слънчево!

Атмосферното налягане след обяд ще се намалява, само че ще остане по-високо от междинното за април.

Днес преди обяд ще е най-вече слънчево. По-късно денем облачността краткотрайно ще се усили, само че единствено на обособени места, основно в планинските региони, ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан северозападен вятър. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, оптималните – най-вече сред 20° и 25°. Вечерта и през нощта вятърът в източните региони ще се ориентира от север-североизток, ще се усили и с него ще стартира да нахлува относително студен въздух. Превалявания ще има на повече места.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево, само че по-късно денем облачността ще се усили и ще е по-често забележителна. На места, основно в масивите в западната половина на страната ще превали и прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра – към 6°.

По Черноморието преди обяд ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд облачността ще се усили, само че денем вероятността за превалявания е дребна. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 18-20°. Температурата на морската вода е 11-12°. Вълнението на морето ще е 2 бала. Вечерта и през нощта против петък с насочване напразно от североизток, ще нахлува студен въздух; от север на юг ще превали.

На 19.04.2018 слънцето ще изгрее в 06:39 часа и ще залезе в 20:13 часа. Продължителност на деня 13:34 часа.

На 19.04.2018 луната ще изгрее в 09:09 часа и ще залезе в – часа. Осветеност на диска в 0h UT 11 %. Фаза на луната: след новолуние преди първа четвърт.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР