Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, след обяд

...
Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, след обяд
Коментари Харесай

Прогноза за времето от НИМХ

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца, след обяд ще се намалява.

Днес ще е най-вече слънчево, преди обяд тук-там в равнинната част от страната с мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, който след обяд ще се ориентира от югозапад и ще е до сдържан. Максималните температури ще са сред 3° и 8°, в регионите с по-трайна мъгла - малко по-ниски, в София - към 4°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще доминира слънчево време. На места основно преди обяд ще е мъгливо. Ще духа мощен северозападен вятър, който вечерта още ще се усили. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 3°, на 2000 m - към минус 4°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. До обяд на обособени места ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 49 мин. и залязва в 17 ч. и 28 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 39 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 22 мин. и изгравя в 15 ч. и 56 мин. Фаза на луната: едни ден преди пълнолуние.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР